D-Jay, dekreu 19-5-2013

  • SONY DSC

(Dekreu) Ace Desperado Jay van de Voorhorsthoeve
Kleur: Zwart/Bruin
Contact voor dekkingen: Jolien van den Elsen ; email;  guido.jo.vandenelsen@gmail.com

mobiel;06-41819035
Geboortedatum en tijd: 19-05-2013 om 19.22 uur
Geslacht: reu
Gewicht geboorte: 562 gram

ED Vrij
HD A
DM Drager door verervening.
DNA  N.V.T.
Hoogte 67 cm

Ace Desperado Jay (roepnaam D-Jay): Pup blauw, de laatst geboren pup 

De pup blauw met het blauwe halsbandje is als laatste geboren. Het reutje maakt het prima, samen met moeder, broertje en zusjes in de werpkist.

Week 7

De pup met het blauwe bandje, D-Jay, is bijna klaar om bij papa Mex te gaan wonen. Nog een paar nachtjes slapen… De pup met het blauw bandje weegt momenteel 5520 gram.

Week 6

Na weer een weekje en natuurlijk een bezoekje van zijn baasje, is D-Jay weer flink gegroeid! Bijna 1300 gram schreef de kleine pup met het blauwe bandje bij. De pup met het blauw bandje weegt momenteel 5275 gram.

Week 5

De pup met het blauw bandje weegt momenteel 3915 gram.

Week 4

De pup blauw heet Ace Desperado Jay (roepnaam D-JAY) en komt over een paar weekjes bij papa Mex te wonen! Wij vinden het natuurlijk geweldig dat kleine D-Jay in de voetsporen van papa gaat treden en misschien wel net zo’n goede dekreu gaat worden over een paar jaartjes… De reu weegt momenteel 2760 gram.

Week 3

Ook de pup blauw, met het blauwe halsbandje probeert zowaar te lopen. Het valt nog niet mee, maar als hij zo door blijft drinken bij mamma loopt hij binnen een paar dagen al heel behoorlijk! De reu weegt momenteel 1980 gram.

Week 2

Pup blauw is het op één na zwaarstje hondje op dit moment. De reu doet ook zichtbaar zijn oogjes al open en geniet nog met volle teugen van het samenzijn met broertje en zusjes in de werpkist. Het reutje weegt momenteel 1550 gram

Week 1

De pup met het blauwe bandje doet het net als broertje en zusjes heel goed en is goed gegroeid! Het reutje weegt momenteel 982 gram.