Aanmelding pup

 DE VOORHORSTHOEVE  …….

We hebben nu nog een hond waar ik mee mag fokken , ze loopt bij gastgezin  hoop ik binnenkort te laten dekken ze is zwart  van kleur.

IZZY is zwart van kleur als ze in April loops wordt laat ik haar dekken.

Door onderstaand aanmeldformulier te downloaden, in te vullen en aan ons te retourneren doet u een aanmelding pup. Aan de hand van dit formulier kunnen wij ter zijne tijd contact opnemen met de gegadigden en beoordelen welke pup bij welke nieuwe eigenaar terecht moet komen. Het correct en volledig invullen van het formulier is daarom erg belangrijk voor ons.

Download het formulier aanmelding pup

Bent u geïnteresseerd in een  pup uit een nest van één van onze Oud Duitse Herders op een ander moment dan wanneer bovenstaand nestje mag ‘uitvliegen’? Download dan ook het formulier via bovenstaande link en retourneer deze om u aan te melden voor een (toekomstige) pup. U kunt op dit formulier aangeven (vanaf) wanneer u de pup wenst te verwelkomen.

Het formulier aanmelding pup kunt u desgewenst per post opsturen of inscannen en naar ons mailen. De contactinformatie vindt u op het formulier en op onze contactpagina.