Aanmelding pup

Bent u geïnteresseerd in een  pup van CAYLA-INDY 2020 doen dezelfde combi als ons F-nest.

Meld u aan  voor een pup van Cayla-Indy  en Rex of Megan’s Pride verwantschap 0,73%……. De beide honden zijn DM vrij . HD/A en ED vrij , DNA bekent. U komt op de wachtlijst nu.

Door onderstaand aanmeldformulier te downloaden, in te vullen en aan ons te retourneren doet u een aanmelding pup. Aan de hand van dit formulier kunnen wij ter zijne tijd contact opnemen met de gegadigden en beoordelen welke pup bij welke nieuwe eigenaar terecht moet komen. Het correct en volledig invullen van het formulier is daarom erg belangrijk voor ons.

Download het formulier aanmelding pup

Bent u geïnteresseerd in een  pup uit een nest van één van onze oudduitse herders op een ander moment dan wanneer bovenstaand nestje mag ‘uitvliegen’? Download dan ook het formulier via bovenstaande link en retourneer deze om u aan te melden voor een (toekomstige) pup. U kunt op dit formulier aangeven (vanaf) wanneer u de pup wenst te verwelkomen.

Het formulier aanmelding pup kunt u desgewenst per post opsturen of inscannen en naar ons mailen. De contactinformatie vindt u op het formulier en op onze contactpagina.