Nieuws

ALLES OP DE PLEK

Het is stil op de Voorhorsthoeve , alle pups hebben een fantastische plek gevonden. Bruno is Zaterdag vertrokken en Gaia is Zondag vertrokken. Wat vlogen die 8 weken om en wat was het anders deze keer. Met de meesten pas kennis gemaakt toen de pups al 3 weken waren en dus na de telefoon gesprekken en mails en een goed gevoel , de baasjes kennis laten maken met de pups. Wat is het dan weer spannend altijd of je de goede beslissing hebt genomen. Gelukkig is alles goed gekomen en wonen de pups op een mooie plek. Ze maken nu de avondturen mee die wij zo prachtig vinden , de ondernemende pup. Hoop dat de baasjes ook een goed gevoel aan ons hebben overgehouden . Wij zijn altijd bereid via whatsapp en telefoon voor vragen , we staan jullie dus zo goed mogelijk bij. De eerste foto,s en filmpjes al gezien van de pups met de andere honden uit jullie gezin . Ook is Gaia al vriendjes aan het worden met de twee grote katten (leven als kat en hond) in het gezin. We gaan het allemaal weer beleven. Volgend najaar zal Indy hoop ik weer moeder worden. Ik ga nu nog geen wachtlijst maken ,het duurt zeker 1 jaar voordat er weer pups zullen zijn .

Indy op de plek weer het 8 weken geleden begon.
De roedel weer tot rust.
BRUNO
GAIA

Dit bericht heeft 3 reacties

 1. Gebruikersnaam* zegt:

  We zijn inmiddels een week verder met Wolf (bandje oranje)…wat een aanvulling op ons gezin en onze andere Duitse herder, Spot!
  Leuk ook om in een app met de andere baasjes te zitten en te zien/horen hoe het hun vergaat!
  Wolf is een prachtig heerlijk beestje dat letterlijk uit een goed nest komt! Jullie hebben de missie goed volbracht Ursula en Willy!
  Voor jullie nu een tijd van rust…..wij gaan jullie zeker volgen bij het volgende nest (en misschien zelfs wel even knuffelen met het nest om te proeven hoe een pup ook alweer was!) Bedankt voor onze Wolf en alle goede zorgen rondom haar! En voor alle andere baasjes; succes met de opvoeding en hopelijk kunnen wij én alle pups elkaar een keer ontmoeten!

 2. Gea zegt:

  Wij hebben er zeker een goed gevoel aan over gehouden en natuurlijk onze prachtige pup Hugo.
  Bedankt voor alles! Voor alle whatss app berichten,filmpjes, foto’s etc

  Wij gaan van onze kleine deugniet genieten

  Groetjes fam Kraster

 3. ALLES OP DE PLEK zegt:

  Wij hebben zaterdag 4 juli Bruno bij jullie opgehaald. In de korte tijd dat hij bij ons is zitten we constant te genieten van de ontwikkelingen die hij allemaal doormaakt.
  Ursula en Willy jullie kunnen echt super trots zijn op Bruno (maar vast ook op de andere pups uit het G-nest), want jullie hebben de eerste weken van zijn jonge leventje SUPER GOED WERK geleverd.
  Wij zijn jullie dankbaar dat Bruno een plekje bij ons in de familie heeft gekregen.
  De kinderen en onze kleinzoon staan ook regelmatig op de stoep om te helpen met uitlaten, te spelen met hem en niet te vergeten hem ongeveer plat te knuffelen (als hij tenminste niet in de handen of schoenen hangt met zijn scherpe tandjes). Kortom volop investeren maar zeer zeker ook genieten.
  We houden contact via de G-nest app en gaan volop genieten van onze kleine beer Bruno.

  Groetjes Jan en Marion

Schrijf een reactie