Nieuws

Fokkersdag Landstede Raalte

Fokkersdag Landste Raalte.

Een tijdje geleden kreeg ik een mail van studenten Paraveterinair om een bezoekje te komen brengen aan een fokker van oudduitse herders. Ze hadden dit ras uit gekozen . Dus kwamen ze op bezoek met veel vragen over het ras , daar aan gekoppeld zat ook een morgen op hun school . Dus we gingen met goede moed vanmorgen met de drie Alyssa , Indy en Kely naar school. Voor Kely is dit dus een super mooie oefening . De studenten deden hun presentatie op het scherm , wat alleen al mooi was om te zien .  Alles kwam voorbij van dekking tot geboorte , verwantschap , de keuze van de reu , progesteron prikken , de dekking en de weg naar de bevalling en daarna tot 8 weken voor ze naar hun nieuwe baasje gaan. Ik heb mijn woordje gedaan hoe ik fokker ben geworden van dit ras. Hoe ik bij een super gezellige vereniging LSOHV ben terecht gekomen .  Had spullen mee genomen om te laten zien ; puppy-boekje , de kleuren bandjes , de show resultaten en natuurlijk de certificaten fokker, de stambomen . De vijf studenten deden de rest vertellen. Volgens mij vonden de mede studenten van het eerste jaar het een goede presentatie  want ze waren in ieder geval muisstil  en de honden vonden het allemaal prima , ze wilden erg  graag geknuffeld worden. Megan ,Robert , Florinde , Ilona en Talitha bedankt dat ik mocht komen vertellen over ons prachtige ras. Misschien tot weerzien als ik straks pups heb en ze mag komen laten zien.

Dit bericht heeft 0 reacties

Schrijf een reactie